Skip to content

Wie ben ik?

Ik ben Lia Wijnalda en mijn hart als kindertherapeut ligt bij kinderen en jongeren. Ik ben werkzaam geweest in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en als vrijwilligster bij Slachtofferhulp Nederland.

Door mijn levenservaring en mijn betrokkenheid bij kinderen ontdekte ik hoe belangrijk het is dat een kind een evenwichtige sociaal-emotionele ontwikkeling doormaakt om tot een krachtige volwassene uit te kunnen groeien. Ik volgde de Post-HBO opleiding Kinder- & Jeugdtherapie en studeerde af als integratief Kinder- & Jeugdtherapeute.

Mijn grote wens was een eigen praktijk te openen waar kinderen en jongeren hun eigen kleuren (weer) tevoorschijn zien komen, zodat ze in vertrouwen en blijheid verder kunnen gaan met hun ontwikkeling. Mijn praktijk True Colours werd een feit.

Om kwaliteit te blijven leveren aan mijn cliënten en hun ouders volg ik trainingen, workshops en masterclasses. Enkele voorbeelden daarvan zijn: slachtofferhulp aan kinderen, de samenhang tussen pubergedrag en hun breinontwikkeling , rouwverwerking bij kinderen en jongeren, scheiden en kinderen, socratisch motiveren bij lastige jongeren, systemisch werken met kinderen en gezinnen en filosoferen met kinderen.